fbpx

Svetovanje

Zavedate se, da v vašem podjetju želite digitalizirati poslovanje, pregledali ste številne možnosti, a niste povsem prepričani, kaj sploh potrebujete in komu lahko zaupate? Ste prebrskali tudi to stran in imate vprašanja?
Ne odlašajte, za začetek nas povprašajte za nasvet.

Bistvo APS Plus je dobro in učinkovito služiti uporabnikom. Kot članu skupine Pošta Slovenije mu lahko popolnoma zaupate, saj zagotavlja visokokakovostne storitve, za njim pa stojimo usposobljeni ljudje, ki nam je mar.

Želimo vam ponuditi kar najboljšo podporo, ne le storitve, zato smo vam vedno na voljo, če se želite posvetovati, ali bi radi več informacij o posameznih storitvah, ki jih imate na voljo v okviru APS Plus. Odgovorili vam bomo na vsa vprašanja, neposredno in na osnovi vašega konkretnega primera in podjetja ter vam ponudili takšne in tiste rešitve, ki vam bodo pisane na kožo.

Preučili bomo potrebe vašega podjetja, ocenili, kako in kje vam lahko prihranimo bodisi čas bodisi denar. Tudi če že imate vzpostavljeno digitalno poslovanje, a z njim niste najbolj zadovoljni in menite, da bi ga lahko izboljšali, ali pa imate digitaliziran le del poslovanja (na primer arhiviranje) in želite optimizirati celoto, vam lahko stopimo naproti. Sistem APS Plus namreč lahko povežemo z vašimi že obstoječimi digitaliziranimi sistemi in vam tako še bolj olajšamo poslovanje.

In čeprav vam zagotavljamo optimalno digitalizacijo vašega poslovanja, ki večino dela opravi sama, smo še vedno zelo družabni ljudje in se z veseljem z vami srečamo tudi ob kavi ter pokramljamo o možnostih, ki bi bile za vas najboljše.

Vabljeni na skodelico kave in klepet!

V Pomgradu vidimo prednosti digitalizacije vhodne pošte predvsem v razbremenitvi naših sodelavcev, ki tako lahko namenjajo več časa produktivnejšemu delu oziroma se lahko posvetijo zahtevnejšim nalogam. Za sodelovanje z APS+ smo se odločili, saj veljajo za vodilno silo na področju digitalizacije vhodne pošte pri nas, priporočamo pa APS + prav vsem, ki želijo preiti v brezpapirno poslovanje.

Iztok Polanič, Predsednik uprave

Na Vzajemni smo se na področju skeniranja in obdelava dokumentov odločili, da sodelujemo s podjetjem APS Plus. Razlog za to odločitev je bila predvsem potreba po skrajšanju časa obdelave dokumentov. APS Plus je podjetje, ki poleg stroškovne učinkovitosti in prilagodljivosti zagotavlja tudi izjemno kratke obdelovalne čase vhodne pošte, zato vam sodelovanje z njimi priporočam.

Tadej Povhe, Vzajemna, d.v.z.

Občina Izola je za skeniranje vhodne pošte izbrala podjetje APS Plus d. o. o., saj je opravljanje omenjene storitve z zunanjim izvajalcem pohitrilo in poenostavilo delovni proces ob upoštevanju vseh zakonskih predpisov upravnega poslovanja. Sodelovanje z izvajalcem je korektno, težave ob uvedbi sistema so bile prepoznane kot izzivi, ki jih je izvajalec rešil z dostopnostjo in hitrim odzivom.

Direktor občinske uprave, mag. Marko Unterlechner

 

Uprava

+386 (0)1 476 7760
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Prodaja

+386 (0)1 476 7762
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Produkcija

+386 (0)1 476 7761
Mail: obdelava.podatkov@apsplus.si
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

Lahko pa izberete, za kakšno podjetje potrebujete naše storitve, in pridobite več informacij:

APS Plus, napredne poštne rešitve, d.o.o.
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

KONTAKT

T: 080 23 83
E: info@apsplus.si

BONITETNA OCENA 

SPREMLJAJTE NAS

Facebook

@ 2018 APS Plus, napredne poštne storitve d.o.o.
Produkcija: iMode

@ 2018 APS Plus, napredne poštne rešitve d.o.o.

Produkcija: iMode

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si.Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri