fbpx

Digitalizacija arhiva (E-arhiv)

Se vam večkrat zgodi, da morate nekaj preveriti v vašem arhivu, a potrebujete vsaj pol ure, da to najdete?
Vam arhiv zaseda že dobršen del pisarne, saj nimate časa preveriti, katere dokumente morate še hraniti?

Čas je, da vaš arhiv premaknete v 21. stoletje, z našo storitvijo digitalizacija arhiva!

Kako storitev deluje:

Storitev ureditve e-arhiva zajema več korakov. V prvem pregledamo vaš arhiv, ga popišemo in klasificiramo ter predlagamo, kateri del dokumentacije se lahko izloči (pretečeni zakonski roki obvezne hrambe…) in kateri del je priporočljivo digitalizirati. V drugem koraku dokumentacijo digitaliziramo. Ob tem izvedemo tudi optično prepoznavo znakov, kar pomeni, da lahko po digitalizaciji te dokumente iščete po praktično katerikoli besedi v besedilu dokumenta. V tretjem koraku pa izberete, kam vam dokumente posredujemo:

  1. Posredujemo jih v vaš (obstoječi) e-arhiv ali pa se odločite za hrambo v našem arhivu v oblaku.
  2. Posredujemo jih v vaš dokumentni sistem (DMS) ali pa se odločite za naš DMS sistem v oblaku.
  3. Posredujemo jih v vaš (poljubni) IT sistem ali pa vam jih posredujemo na DVD-ju s pregledovalnikom za enostavno iskanje.

Z našo storitvijo boste zadostili vsem zakonodajnim predpisom, ki predpisujejo več let ali celo več desetletij hrambe poslovne dokumentacije. Po preteku roka pa lahko odvečne dokumente samodejno (ali z vašo predhodno odobritvijo) in varno uničimo. Prav tako vam zagotavljamo zaščito dokumentov pred poškodbami, uničenjem in izgubo. Ko boste iz arhiva nekaj potrebovali, boste to takoj našli z enostavnim iskanjem na vaši napravi, preostanek časa pa lahko nanj pozabite, za vse bomo poskrbeli mi!

Zakaj izbrati storitev?

Digitalizacija arhiva vam bo skorajda revolucionirala shranjevanje dokumentov, saj s to storitvijo dobite stalno in povsod dostopen digitalen arhiv, hkrati pa tudi urejen fizičen arhiv dokumentacije. Prav fizična dokumentacija sčasoma zaseda vse več prostora, z digitalizacijo arhiva se vam precej tega prostora sprosti, iskanje dokumentov, tako fizičnih, a še posebej digitalnih, pa je izredno hitro in učinkovito. Digitaliziran arhiv vam nudi tudi popoln nadzor nad roki hrambe dokumentov in samodejno ter varno uničenje dokumentov po pretečenih zakonskih rokih za hrambo.

V Pomgradu vidimo prednosti digitalizacije vhodne pošte predvsem v razbremenitvi naših sodelavcev, ki tako lahko namenjajo več časa produktivnejšemu delu oziroma se lahko posvetijo zahtevnejšim nalogam. Za sodelovanje z APS+ smo se odločili, saj veljajo za vodilno silo na področju digitalizacije vhodne pošte pri nas, priporočamo pa APS + prav vsem, ki želijo preiti v brezpapirno poslovanje.

Iztok Polanič, Predsednik uprave

Na Vzajemni smo se na področju skeniranja in obdelava dokumentov odločili, da sodelujemo s podjetjem APS Plus. Razlog za to odločitev je bila predvsem potreba po skrajšanju časa obdelave dokumentov. APS Plus je podjetje, ki poleg stroškovne učinkovitosti in prilagodljivosti zagotavlja tudi izjemno kratke obdelovalne čase vhodne pošte, zato vam sodelovanje z njimi priporočam.

Tadej Povhe, Vzajemna, d.v.z.

Občina Izola je za skeniranje vhodne pošte izbrala podjetje APS Plus d. o. o., saj je opravljanje omenjene storitve z zunanjim izvajalcem pohitrilo in poenostavilo delovni proces ob upoštevanju vseh zakonskih predpisov upravnega poslovanja. Sodelovanje z izvajalcem je korektno, težave ob uvedbi sistema so bile prepoznane kot izzivi, ki jih je izvajalec rešil z dostopnostjo in hitrim odzivom.

Direktor občinske uprave, mag. Marko Unterlechner

 

Uprava

+386 (0)1 476 7760
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Prodaja

+386 (0)1 476 7762
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Produkcija

+386 (0)1 476 7761
Mail: obdelava.podatkov@apsplus.si
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

Lahko pa izberete, za kakšno podjetje potrebujete naše storitve, in pridobite več informacij:

APS Plus, napredne poštne rešitve, d.o.o.
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

KONTAKT

T: 080 23 83
E: info@apsplus.si

BONITETNA OCENA 

SPREMLJAJTE NAS

Facebook

@ 2018 APS Plus, napredne poštne storitve d.o.o.
Produkcija: iMode

@ 2018 APS Plus, napredne poštne rešitve d.o.o.

Produkcija: iMode

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si.Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri