fbpx

Opis dogodka

 

BREZPAPIRNO POSLOVANJE ZA MIKRO IN MALA PODJETJA

Četrtek, 11. aprila 2019, ob 9.00 uri v prostorih atrija na Čopovi 11 v Ljubljani.

Ste vedeli, da je brezpapirno poslovanje bistveno bolj učinkovito od papirnega poslovanja? Ste vedeli, da ima Pošta Slovenije rešitev za brezpapirno poslovanje za mala in mikro podjetja? Ste vedeli, da se lahko za vedno znebite papirja in so vaši dokumenti še naprej pravno-formalno veljavni? Bi želeli izvedeti več, se podučili o pravno-formalnih temeljih za brezpapirno poslovanje v vašem podjetju in spoznali orodje, ki vse to podpira?

Vse to in še več je bilo predstavljeno na dogodku.

V kolikor želite prejeti gradivo iz dogodka, izpolnite spodnji obrazec.

KRATKA VSEBINA PREDAVANJ

 

UVODNO PREDAVANJE

Brezpapirno upravljanje z dokumenti je nedvomno bolj učinkovito kot poslovanje z dokumenti na papirju. Gre za prihranek v materialnih stroških, predvsem pa gre za prihranek časa in posledično denarja. Preglednost nad dokumentacijo, varna in učinkovita izmenjava dokumentacije ter dostopnost do dokumentov od koderkoli in kadarkoli so glavni atributi brezpapirnega poslovanja. Na trgu praktično ni rešitev, ki bi mikro in malim podjetnikom omogočala brezpapirno poslovanje, primerno za njihov tip in velikosti podjetij ter za njihove finančne zmožnosti, kar zanje predstavlja velik izziv. Prav tako je svojstven izziv tudi razumeti in uvesti brezpapirno poslovanje v svoje podjetje na način, da je dokumentacija v e-obliki, brez papirnate kopije, pravno-formalno veljavna. Predavatelj bo podal vse smernice za pravilno in učinkovito uvedbo brezpapirnega poslovanja v mikro in malo podjetje. Predavanje je uvod v predstavitev produkta EasyDox, ki je dokumentni sistem za mikro in mala podjetja.

 

ALI BOSTE VSE SAMI? HPE LOKALNO-OBLAČNI HIBRID

Hewlett Packard Enterprise in PosiTa, dve tržni znamki, ki sta v zadnjih nekaj letih skupne poti rasli, se spreminjali in skupaj dozoreli do te mere, da storitve in rešitve, ki jih Pošta Slovenije trži na slovenskem trgu, predstavljajo sam vrh ponudbe IT-storitev v svetu. Časi, ko so uporabniki IKT morali poznati odgovore na vprašanja, “kako deluje”, so minili. Tako kot doma v krogu družine večina od vas opaža, da današnje mlajše generacije IKT ne “živijo”, temveč le konzumirajo, enako velja za poslovni svet. Da bi lahko površno razumeli, kaj vse stoji za IKT- storitvijo, vam bo HPE predstavil osnovne gradnike, ki jih PosITa uporablja v svojih rešitvah.

VARNO SHRANJENI PODATKI

Pošta Slovenije je že vrsto let med največjimi ponudniki podatkovnih centrov. Poleg impresivne in zanesljive infrastrukture nudi Pošta Slovenije tudi varne poti za pošiljanje elektronske pošte v skladu z vsemi smernicami EU.

APS Plus, napredne poštne rešitve, d.o.o.
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

KONTAKT

T: 080 23 83
E: info@apsplus.si

BONITETNA OCENA 

SPREMLJAJTE NAS

Facebook

@ 2018 APS Plus, napredne poštne storitve d.o.o.
Produkcija: iMode

@ 2018 APS Plus, napredne poštne rešitve d.o.o.

Produkcija: iMode

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si.Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri