fbpx

Spoznajte nas

APS Plus združuje klasično pošto in digitalno sodobnost, starodobno poslovanje in novodobne pristope,
ustaljene načine dokumentiranja in najnovejše rešitve za optimalno poslovanje. 

Družba APS Plus je skupno podjetje Pošte Slovenije in podjetja Mikrografija. Pošta Slovenije je 55 % lastnica družbe APS Plus, podjetje Mikrografija pa ima v lasti 45 % družbe. Z medsebojno povezavo znanj in strokovnosti smo ustvarili sinergijske učinke in koristi za naročnike, kar preprosto rečeno pomeni, da naročnikom nudimo najboljše na področju brezpapirnega poslovanja, za kar ima družba APS Plus ekspertno znanje in izkušnje.

Vhodna pošta so tisti dokumenti, ki jih stranki dostavi Pošta Slovenije, interno pošto pa predstavljajo dokumenti, ki jih dostavijo kurirji, uporabniki strank ali zaposleni v podjetju. Dokumenti vhodne in interne pošte po navadi vplivajo tudi na nadaljnje delovne procese v organizaciji in zahtevajo dodatne aktivnosti, kot so prevzem, odpiranje, razvrstitev, razdelitev, odstranitev računa, vzpostavitev storitve, odprava napak itn. Pred samo pretvorbo papirnatih dokumentov v digitalno obliko je treba izvesti še dodatna opravila, ki jih v organizacijah najpogosteje opravijo v glavnih pisarnah oz. vložiščih. Z našo pomočjo in storitvami lahko našteta opravila pohitrite in si tako olajšate delo ter prihranite čas.

Obvladujemo celovit proces dnevne obdelave vhodne pošte naročnikov, pri tem pa se ves čas nadgrajujemo in stremimo k neprestanemu iskanju ter razvoju novih inovativnih rešitev, ki bodo uporabnikom naših storitev olajšale delo, prihranile čas in posledično povečale njihovo učinkovitost.
V družbi APS Plus si namreč prizadevamo doseči najvišji nivo in postati vodilni ponudnik tovrstnih storitev za gospodarske družbe in samostojne podjetnike v regiji.  V ta namen uporabljamo ključne prednosti in lastnosti obeh družbenikov, od logistike, tehnologije, prodajnih kanalov in drugih korporativnih zmožnosti, do znanja in neprecenljivih izkušenj, s katerimi se ponašajo naši strokovnjaki.

Splošni podatki

Kratko ime:APS PLUS d.o.o.
Dolgo ime:APS PLUS, napredne poštne rešitve, d.o.o.
Dolgo tuje ime:APS PLUS, Advanced Post Solutions
Zastopniki:Boštjan Gruden
Ustanovitelji:Pošta Slovenije d.o.o.
Mikrografija d.o.o.
Lokacija:PLC Ljubljana-Vič, Cesta v Mestni log 81, 1002 Ljubljana
DŠ:48523925
MŠ:6897690000
Osnovni kapital:1.004.916,00 EUR
TRR pri Nova KBM:SI56 0430 2000 3074 302
e-mail naslov:info@apsplus.si;
Spletna stran:www.apsplus.si;

Zanima me:

15 + 13 =

 

Uprava

+386 (0)1 476 7760
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Prodaja

+386 (0)1 476 7762
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Produkcija

+386 (0)1 476 7761
Mail: obdelava.podatkov@apsplus.si
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

APS Plus, napredne poštne rešitve, d.o.o.
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

KONTAKT

T: 080 23 83
E: info@apsplus.si

 

 

SPREMLJAJTE NAS

Facebook

@ 2018 APS Plus, napredne poštne rešitve d.o.o.

Produkcija: iMode

@ 2018 APS Plus, napredne poštne storitve d.o.o.
Produkcija: iMode

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si.Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri