fbpx

Digitalizacija vhodne pošte za poslovni sektor

Kam vam pošljemo datoteko? 

  S potrditvijo dajemo družbi je APS PLUS d.o.o., Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana soglasje, da skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) zbira in obdeluje osebne podatke za namene priprave odgovora na vaše vprašanje in posredovanje pripravljenega odgovora na vaš kontaktni naslov.

  Kadarkoli lahko zahtevate, da APS PLUS d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za zgoraj navedene namene ter da vas o tem pisno obvesti. Svojo zahtevo lahko kadarkoli pisno posredujete družbi po pošti na naslov APS PLUS d.o.o., Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov info@apsplus.si.

  APS Plus, napredne poštne rešitve, d.o.o.
  Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

  KONTAKT

  T: 080 23 83
  E: info@apsplus.si

  BONITETNA OCENA 

  SPREMLJAJTE NAS

  Facebook

  @ 2018 APS Plus, napredne poštne storitve d.o.o.
  Produkcija: iMode

  @ 2018 APS Plus, napredne poštne rešitve d.o.o.

  Produkcija: iMode

  Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

  Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si.Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

  Zapri