fbpx

APSScan+

Rešitev APSScan+ je visoko zmogljivo orodje
za zajem dokumentov in prepoznavo znakov, ki prihrani veliko časa.






digitalizacija poste

digitalizacija arhiva

digitalizacija poste

fizicna hramba

tahografi

digitalizacija poste

Rešitev APSScan+ je visoko zmogljivo orodje za zajem dokumentov in prepoznavo znakov, ki prihrani veliko časa. Uporaba te storitve obsega zmožnost skeniranja velikega števila dokumentov in prepoznavanja strukturiranih in nestrukturiranih dokumentov ter formularjev. APSScan+ omogoča podporo večjezičnosti in uporabo OCR orodij, kot sta na primer Abbyy in Tesseract. Vključuje tudi možnost kasnejšega izvoza dokumentov v tretje sisteme, kot so dokumentni sistem APADocs+, e-hramba APSSef+, Alfresco, Dropbox itn.

Sam videz aplikacije APSScan+ je uporabniku prijazen, saj nudi podobno okolje, kot ga ima tudi Microsoft Office. Samo s klikom lahko zaženete nova opravila, spreminjate nastavitve, dajete ukaze ali dodajate nove funkcionalnosti. Izjemna gibčnost aplikacije močno izboljša učinkovitosti dela.

INTEGRACIJA Z APSDOCS+ IN APSeARCHIVE+

Aplikacija APSScan+ je že vnaprej povezana s certificiranim dokumentnim sistemom APSDocs+ in certificirano e-hrambo APSSef+. Prepoznani, prebrani in razvrščeni dokumenti znotraj aplikacije APSScan+ se avtomatsko pošljejo v sistem za nadaljnjo obdelavo. S tem gredo neposredno v proces ali pa v e-hrambo. Tako je omogočeno, da dokumente lahko uporabljajo vsi pooblaščeni uporabniki, sami dokumenti pa so dolgoročno zavarovani in ohranjeni.

POHITRENO IN NAJENOSTAVNEJŠE ISKANJE DOKUMENTOV

Z indeksacijo dokumentov lahko začnete takoj, ko se aplikacija APSScan+ namesti na vaš računalnik. Takrat zaženete prepoznavo znakov in že lahko dokumente izvozite v dokumentni sistem, v sistem za e-hrambo ali kateri drug sistem. Dokumente boste tako lahko našli na podlagi indeksiranih metapodatkov ali pa kar po celotnem besedilu.

ISKANJE ZNOTRAJ PDF

Funkcionalnost iskanja po celotnem besedilu ali »full-text search« uporabniku močno olajša iskanje, v primeru, da indeksni podatki ali razvrstitev nabora zadetkov ne zožita dovolj.

OBDELAVA E-DOKUMENTOV NA ŽELJO UPORABNIKA

Gre za zelo enostavno obdelavo skenogramov. Znotraj uporabniškega vmesnika je omogočeno združevanje, ločevanje, iskanje, zamenjava, povečevanje, brisanje praznih in zadnjih strani ter obračanje in razporejanje skenogramov. Tako je e-dokument maksimalno uporaben, predvsem pa logičen in lažje razumljiv za uporabnike. S tem je urejanje e-dokumentov pogosto celo lažje kot urejanje dokumentov v fizični obliki.

AVTOMATSKI SAMODEJNI UVOZ
E-DOKUMENTOV

 

Rešitev APSScan+ lahko avtomatično prevzema skenograme (TIFF, BMP, JPEG in PDF) iz prednastavljenega naslova izbrane mape znotraj datotečnega sistema (t.i. hot folder) in jih samodejno obdela. Funkcionalnost podpira tudi obdelavo skenogramov iz različnih virov kot so večfunkcijska naprava, faks, skener itn.

KOMPRESIJA SLIK

APSScan+ ima vgrajeno orodje za kompresijo, kar lahko zmanjša velikost posameznih dokumentov brez pomembnejših izgub vidljivosti, in s tem omogoča hitrejše iskanje ter prikaz zadetkov. Posledično je zaradi lažjih datotek cenejša tudi e-hramba. Uporabnik lahko skenira, medtem ko uporablja funkcionalnost kompresije, ki se nemoteno izvaja v ozadju. Funkcionalnost kompresije je zelo uporabna v primeru obsežnih dokumentov.

SAMODEJNO LOČEVANJE DOKUMENTOV

Aplikacija APSScan+ omogoča samodejno ločevanje dokumentov na podlagi prednastavljenih pravil. Uporabnik torej skenira celoten sveženj, na primer vhodne pošte, APSScan+ pa le-to samodejno razdeli na posamezne dokumente glede na črtne kode ali vstavljene prazne strani.

VALIDACIJSKE SKRIPTE IN ISKANJE PO BAZI

 

Z uporabo NET (C#) lahko skrbniki ustvarijo potrjevalne skripte za izvajanje poslovnih pravil, za iskanje podatkov iz različnih podatkovnih baz ali za potrjevanje podatkov vnešenih v polje.

PREPOZNAVA VSEBINE PO PODATKIH

APSScan+ ima nastavljeno optično prepoznavanje znakov – OCR tehnologija, in inteligentno prepoznavanje znakov – ICR tehnologija, s katero samodejno prepozna vsebino na dokumentu. Črtne kode ali druga, podobno strukturirana in delno strukturirana polja, dodatno pohitrijo indeksiranje dokumentov in s tem zagotavljajo visoko stopnjo natančnosti. Med uporabo aplikacije se kakovost samodejne prepoznave na podlagi inteligentnih logičnih pravil in samoučenja tudi nenehno izboljšuje.

NADSTANDARDNA ZMOGLJIVOST BRANJA ČRTNIH KOD

Aplikacija APSScan+ vsebuje močno orodje za branje različnih črtnih kod. Težave, ki jih po navadi predstavljajo kode, prekrite z žigi, pisavo, madeži, ali praskami, so z aplikacijo APSScan+ preteklost. Poleg tega APSScan+ zazna črtno kodo ne glede na njen položaj ali poravnavo. Barvna tehnika skeniranja dodatno izboljša natančnost in omogoča brezhibno dekodiranje črtnih kod že pri zelo nizki ločljivosti (od 100 dpi naprej).

MOŽNA PREPOZNAVA ZNAKOV NA KLIK Z MIŠKO

Uporabnik lahko indeksira dokumente tudi tako, da z miško označi želeno besedilo na dokumentu, ki ga želi indeksirati, aplikacija APSScan+ pa samodejno zapolni polje za indeksiranje z informacijami, ki jih je označil uporabnik. Dodaten vnos podatkov tako ni potreben.

 

Uprava

+386 (0)1 476 7760
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Prodaja

+386 (0)1 476 7762
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Produkcija

+386 (0)1 476 7761
Mail: obdelava.podatkov@apsplus.si
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

APS Plus, napredne poštne rešitve, d.o.o.
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

KONTAKT

T: 080 23 83
E: info@apsplus.si

BONITETNA OCENA 

SPREMLJAJTE NAS

Facebook

@ 2018 APS Plus, napredne poštne rešitve d.o.o.

Produkcija: iMode

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si.Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri