APSPost+

Z aplikacijo APSPost+ je hramba
klasične in elektronske pošte centralizirana in varna.


digitalizacija poste

digitalizacija arhiva

digitalizacija poste

fizicna hramba

tahografi

digitalizacija poste

Z aplikacijo APSPost+ je hramba klasične in elektronske pošte centralizirana in varna. Beleženje in distribucija pošte sta enostavna in omogočata rešitve prilagojene za posameznega uporabnika. Aplikacija APSPost+ je popolno nadomestilo za klasično poštno knjigo. Poleg tega vam aplikacija omogoča možnost pretvorbe priponk v PDF/A, dolgoročno hrambo, iskanje po polni vsebini dokumenta (oz. »full-text search«) in v priponkah. Zajema tudi možnost dodeljevanja nalog, pošiljanja v vednost, dodeljevanja opomnikov in nadzora nad statusom obveščenosti oziroma nad izvedbo nalog. Z uporabo APSPost+ imate možnost posredovanja pošte enemu uporabniku ali sočasno več souporabnikom.

Rešitev APSPost+ vam nudi popolno podporo pri obvladovanju vhodne, izhodne in interne pošte.

1. Vhodna Pošta

APSPost+ vam prihrani čas, saj omogoča hitro kreiranje, razvrščanje in popisovanje pošte ob vhodu v podjetje (računi, dobavnice, pogodbe ipd.). Tako je prejeta vhodna pošta iz različnih virov (APSDigi+APSPostman+APS4Outlook+, lasten zajem) hitro in enostavno razdeljena po definiranem procesu, ne glede na lokacijo prejemnika. Nepravilno dodeljena pošta pa je lahko ponovno razdeljena. APSPost+ obsega samodejno obveščanje o prejeti pošti preko e-poštnega odjemalca, kot je na primer MS Outlook, in omogoča povezavo do izhodne ali interne pošte.

2. Izhodna Pošta

Z rešitvijo APSPost+ je videz izhodnih dokumentov avtomatsko prednastavljen in omogoča urejanje predlog za izhodne dokumente, kot je na primer izhodni dopis. Izhodni dokumenti se lahko, skladno z izbiro uporabnika ali po definiranem krogotoku potrjevanja odobritve izhodne pošte, pošljejo po e-pošti ali v obliki fizičnega tiska. Le-to se kuvertira, pošlje pa se lahko tako po klasični pošti APSPrint+ kot preko varne e-pošte APSPostman+. Omogočena je tudi povezava do vhodne in/ali interne pošte.

3. Interna pošta

Storitev uporabe APSPost+ je v primeru upravljanja interne pošte namenjena predvsem interni izmenjavi dokumentov in dodeljevanju nalog oz. aktivnosti ter nadzoru nad samo izvedbo. Omogoča vam tudi povezavo do vhodne in/ali izhodne pošte.

Še niste prepričani, da je digitalizacija prava rešitev za vas?

Ponujamo vam enomesečni brezplačen preizkus naših storitev popolnoma brez obveznosti!

Kontaktirajte nas za več informacij.

Ali nas pokličite, da poklepetamo ob kavi: info@apsplus.si / 080 23 83

Zanima me:

APS Plus, napredne poštne rešitve, d.o.o.
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

KONTAKT

SPREMLJAJTE NAS

Facebook

@ 2018 APS Plus, napredne poštne rešitve d.o.o.

Produkcija: iMode

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si.Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri