fbpx

APSPost+

Z aplikacijo APSPost+ je hramba
klasične in elektronske pošte centralizirana in varna.


digitalizacija poste

digitalizacija arhiva

digitalizacija poste

fizicna hramba

tahografi

digitalizacija poste

Z aplikacijo APSPost+ je hramba klasične in elektronske pošte centralizirana in varna. Beleženje in distribucija pošte sta enostavna in omogočata rešitve prilagojene za posameznega uporabnika. Aplikacija APSPost+ je popolno nadomestilo za klasično poštno knjigo. Poleg tega vam aplikacija omogoča možnost pretvorbe priponk v PDF/A, dolgoročno hrambo, iskanje po polni vsebini dokumenta (oz. »full-text search«) in v priponkah. Zajema tudi možnost dodeljevanja nalog, pošiljanja v vednost, dodeljevanja opomnikov in nadzora nad statusom obveščenosti oziroma nad izvedbo nalog. Z uporabo APSPost+ imate možnost posredovanja pošte enemu uporabniku ali sočasno več souporabnikom.

Rešitev APSPost+ vam nudi popolno podporo pri obvladovanju vhodne, izhodne in interne pošte.

1. Vhodna Pošta

APSPost+ vam prihrani čas, saj omogoča hitro kreiranje, razvrščanje in popisovanje pošte ob vhodu v podjetje (računi, dobavnice, pogodbe ipd.). Tako je prejeta vhodna pošta iz različnih virov (APSDigi+APSPostman+APS4Outlook+, lasten zajem) hitro in enostavno razdeljena po definiranem procesu, ne glede na lokacijo prejemnika. Nepravilno dodeljena pošta pa je lahko ponovno razdeljena. APSPost+ obsega samodejno obveščanje o prejeti pošti preko e-poštnega odjemalca, kot je na primer MS Outlook, in omogoča povezavo do izhodne ali interne pošte.

2. Izhodna Pošta

Z rešitvijo APSPost+ je videz izhodnih dokumentov avtomatsko prednastavljen in omogoča urejanje predlog za izhodne dokumente, kot je na primer izhodni dopis. Izhodni dokumenti se lahko, skladno z izbiro uporabnika ali po definiranem krogotoku potrjevanja odobritve izhodne pošte, pošljejo po e-pošti ali v obliki fizičnega tiska. Le-to se kuvertira, pošlje pa se lahko tako po klasični pošti APSPrint+ kot preko varne e-pošte APSPostman+. Omogočena je tudi povezava do vhodne in/ali interne pošte.

3. Interna pošta

Storitev uporabe APSPost+ je v primeru upravljanja interne pošte namenjena predvsem interni izmenjavi dokumentov in dodeljevanju nalog oz. aktivnosti ter nadzoru nad samo izvedbo. Omogoča vam tudi povezavo do vhodne in/ali izhodne pošte.

 

Uprava

+386 (0)1 476 7760
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Prodaja

+386 (0)1 476 7762
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Produkcija

+386 (0)1 476 7761
Mail: obdelava.podatkov@apsplus.si
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

APS Plus, napredne poštne rešitve, d.o.o.
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

KONTAKT

T: 080 23 83
E: info@apsplus.si

BONITETNA OCENA 

SPREMLJAJTE NAS

Facebook

@ 2018 APS Plus, napredne poštne rešitve d.o.o.

Produkcija: iMode

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si.Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri