fbpx

APSISO+

Rešitev APSISO+ nudi celovit pregled in obvladovanje dokumentacije o sistemu vodenja kakovosti ter popolno podporo pri izgradnji preglednih formaliziranih dokumentov in implementaciji notranjih pravil organizacije.


digitalizacija poste

digitalizacija arhiva

digitalizacija poste

fizicna hramba

tahografi

digitalizacija poste

Rešitev APSISO+ nudi celovit pregled in obvladovanje dokumentacije o sistemu vodenja kakovosti ter popolno podporo pri izgradnji preglednih formaliziranih dokumentov in implementaciji notranjih pravil organizacije. APSISO+ zajema urejanje vsebine dokumenta v MS Excel in Word z možnostjo neposrednega shranjevanja ter ponuja možnost uporabe poenotenih uvodnih predlog po določenem standardu kreiranja dokumentacije. Ta rešitev omogoča pripravljanje, verzioniziranje, pregledovanje, potrjevanje (ter kasneje tudi obveščanje v vnaprej določenem krogotoku), spremljanje realizacije, vodenje preventivnih in korektivnih ukrepov, dodeljevanje posameznih nalog in podporo pri varnostnih incidentih, motnjah ali prekinitvah. Omogočeno je tudi načrtovanje in stalno spremljanje različnih aktivnosti, vse od vodstvenih pregledov in notranje ter zunanje presoje, do ocenjevanja dobaviteljev in odjemalcev. Z APSISO+ lahko vodite zapise o pregledu ali kontroli izvajanja procesov in imate vpogled v vse predhodne verzije veljavnega dokumenta, pravice pa lahko dodeljujete in omejujete glede na delovna mesta.

 

Uprava

+386 (0)1 476 7760
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Prodaja

+386 (0)1 476 7762
Mail: info@apsplus.si
Tržaška cesta 68a, 1000 Ljubljana

Produkcija

+386 (0)1 476 7761
Mail: obdelava.podatkov@apsplus.si
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

APS Plus, napredne poštne rešitve, d.o.o.
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

KONTAKT

T: 080 23 83
E: info@apsplus.si

BONITETNA OCENA 

SPREMLJAJTE NAS

Facebook

@ 2018 APS Plus, napredne poštne rešitve d.o.o.

Produkcija: iMode

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si.Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri