APSInvoice+

Z uporabo aplikacije APSInvoice+ je potrjevanje ali zavračanje
fizičnih in elektronskih računov opravljeno v le nekaj minutah.


digitalizacija poste

digitalizacija arhiva

digitalizacija poste

fizicna hramba

tahografi

digitalizacija poste

Z uporabo aplikacije APSInvoice+ je potrjevanje ali zavračanje fizičnih in elektronskih računov opravljeno v le nekaj minutah.
V skladu z internimi pravili posamezne organizacije je vzpostavljen tudi delovni tok ali »workflow« za potrjevanje prejetih računov. APSInvoice+ poveže vse podatke, kot so na primer podatki o samem podjetju ali podatki za posredovanje računa, z obstoječim informacijskim sistemom organizacije.

V primeru odsotnosti odgovorne osebe je omogočeno tudi vzporedno potrjevanje ali zavračanje namestnika. Velika prednost aplikacije se kaže v časovnem in organizacijskem nadzoru postopka sledenja.

V notranjem pregledu ali EasyView-u je možen neposreden prikaz vseh priponk in uvoz elektronskega sporočila neposredno iz MS Office Outlook v dokumentni sistem APSDocs+. Aplikacija nudi tudi revizijsko sled posameznega dokumenta, poročila pa so izpisana glede na poljubne zahteve.

Še niste prepričani, da je digitalizacija prava rešitev za vas?

Ponujamo vam enomesečni brezplačen preizkus naših storitev popolnoma brez obveznosti!

Kontaktirajte nas za več informacij.

Ali nas pokličite, da poklepetamo ob kavi: info@apsplus.si / 080 23 83

Zanima me:

APS Plus, napredne poštne rešitve, d.o.o.
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

KONTAKT

SPREMLJAJTE NAS

Facebook

@ 2018 APS Plus, napredne poštne rešitve d.o.o.

Produkcija: iMode

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si.Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri