APSContract+

Rešitev APSContract+ omogoča hitro, pregledno
in ažurno obvladovanje pogodbenih obveznosti.


digitalizacija poste

digitalizacija arhiva

digitalizacija poste

fizicna hramba

tahografi

digitalizacija poste

Rešitev APSContract+ omogoča hitro, pregledno in ažurno obvladovanje pogodbenih obveznosti. Uporaba aplikacije zagotavlja enostaven proces krogotoka priprave, pregleda in potrjevanja pogodb ter nudi njihovo popolno preglednost – tako od podpisnikov, časa veljavnosti in cene, do odgovornih oseb, projektov ter aneksov, vezanih na pogodbo.

APSContract+ omogoča tudi pravočasno vodenje in obvladovanje registra pogodb, nadzor pogodbenih obveznosti, kontrolirano dostopnost do informacij znotraj pogodbe in opomnike o obveznostih ter aktivnostih v zvezi s pogodbo. 

Z aplikacijo so omogočeni pregledi in hitra povezljivost pogodbene dokumentacije z ostalimi moduli ter CSV izvoz podatkov. Prednost rešitve APSContract+ pa je tudi, da je struktura pogodbenih dokumentov dinamična in enostavna. Omogoča vam tudi dodeljevanje in omejevanje pravic za pregled pogodbene dokumentacije glede na odgovorne osebe in uporabnike.

Še niste prepričani, da je digitalizacija prava rešitev za vas?

Ponujamo vam enomesečni brezplačen preizkus naših storitev popolnoma brez obveznosti!

Kontaktirajte nas za več informacij.

Ali nas pokličite, da poklepetamo ob kavi: info@apsplus.si / 080 23 83

Zanima me:

APS Plus, napredne poštne rešitve, d.o.o.
Cesta v Mestni log 81, 1000 Ljubljana

KONTAKT

SPREMLJAJTE NAS

Facebook

@ 2018 APS Plus, napredne poštne rešitve d.o.o.

Produkcija: iMode

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informacij

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu imode.si.Piškotki, ki jih uporabljamo: - Google analytics - Tawkto - Bloom

Zapri